Det finns många källor med måltipset tips. Tio Tidningars Tips resultat används bland annat för att bedöma ett lags värde vid lottning och är den kanske mest kända av alla tipstävlingar. Hos oss får du unika insikter från proffs på Stryktipset och Måltipset. Genom att utnyttja experttips inför varje omgång får värdefulla insikter oavsett din erfarenhetsgrad.

Vår guide är skapad av spelare, för spelare. Genom att utnyttja våra tips och förslag på sajter får du en bra grogrund för fina priser under säsongens gång. Lita inte på Xperten, ta hjälp av våra proffs för att förbättra din statistik på spel online.

Måltipset Statistik

Vi ger regelbundet tips om kommande omgångar. Tippa målrikaste matcher med oss och bli en del av vår framgångssaga. Utöver utförlig fotbollsstatistik på antal mål per match bidrar vi med rekar och måltipsförslag varje vecka. Spelformen har några av Sveriges största vinster genom tiderna när det gäller odds-spel. Hur många rader du spelar bestämmer plånboken, vilka rader du spelar har vi bra förslag på.

Tips för att kolla resultat på dagens Måltipset

Många spelare tar hjälp av en automatisk resultatservice som låter dig rätta din rad utan krångel. Metoder som SVT text 551 har länge varit en standardlösning för svenska spelare. Med tanke på utvecklingens framfart när det gäller spel online är det inte konstigt att det finns bättre alternativ. Vi erbjuder liverättning samtidigt som vi ger löpande Måltipset förslag utformade för att göra dig så lyckad som möjligt.

Hos oss hittar du allt från Joker lördag, lotto resultat och unika tips på Måltipset live. Förlita dig inte på resultat Text TV utan ta hjälp av oss för att få maximalt med information inför kommande omgångar. Tillsammans är vi starka. Eftersom våra tips är skapade av spelare, för spelare får du ärliga tips, kunniga recensioner och knep som ger det där lilla extra inför varje spelsession. Välkommen in i värmen bland vinnarna.

Hur funkar Måltipset

Om du vill ha koll på hur du spelar Måltipset går vi igenom viktiga regler här. Om du besöker Svenska Spel hittar du enkelt fakta om det klassiska svenska superspelet. Totalt gäller det att pricka in de åtta målrikaste matcherna av kupongens trettio alternativ. Varje rad kostar 2, 50 kronor, vilket betyder att det inte är det billigaste av operatörens spel.

Lyckas du bli ensam vinnare kan du räkna med en garanterad vinst på minst en miljon kronor. Största vinnare i Måltipsets historia blev en spelare 1994, som kammade hem över 24 miljoner kronor. Det finns vinstgrupper som får en procentuell del av utdelning på fem rätt och över. Fem rätt ger alltid tio kronor per rad. Vi listar alltid rätta måltipsraden och bidrar med djupgående analyser inför varje omgång.

Tippa Måltipset med System

Ett bra sätt att tippa måltipset är att använda system. Sajter som Vi Tippa och Xperten listar deras bästa måltipset system inför varje omgång. Oavsett om det är M-system eller R-system du använder finns det mycket att tjäna på att granska bästa systemförslag innan du lämnar in din kupong. En fördel med systemspel är att du får ett antal sjuor, sexor och femmor om du skulle lyckas pricka in rätt match, precis som spelare av V75 är vana att räkna ut. Kontrollera kupongen här hos oss för att aldrig missa en vinst.

Bästa Sajter med Måltipset Tips

När det gäller att ranka bästa sidor med måltipset tips finns det en del parametrar att ha i åtanke. Mest kvalitativa expertförslag bidrar inte bara med en analys. Speltips, strategier och liverättning är viktiga egenskaper hos sajter som erbjuder bra tips från proffs. Vi Tippa, Tio Tidningars Måltips och spelbloggen från Aftonbladet är bra exempel på sajter som tål en tuff granskning.

Hos oss hittar du löpande genomgångar av kommande omgångar av spelare med lång erfarenhet av spel online. Svenska Spel är den enda sajten som erbjuder det klassiska spelet, även om sajter som Unibet, Betsson och Mr Green erbjuder deras varianter av spelet. Eftersom sajter online har en betydligt högre RTP samt erbjuder lukrativa bonusar kan det vara väl värt att hålla ögonen på deras omgångar.

Sammanfattning: Viktiga tips för att spela Måltipset

Det krävs ingen specialkunskap för att spela Måltipset, även om det inte är en nackdel. Det finns många sajter som bidrar med experttips på Måltipset som ger enkla spelval. En klar fördel med spelformen är att det inte är spelbolagen du spelar emot, utan andra spelare. Eftersom massan har större benägenhet att göra kollektiva fel finns lukrativa möjligheter för spelare med tungan rätt i mun.

Genom att läsa fakta och recension om olika operatörer får du maximalt med information att göra dina val. Under säsongens gång publicerar vi bästa Måltipset tips från egna experter. Från de får du en analys av omgången och rekar på de bästa spelen just nu.